Planorama geeft organisaties grip op tijd, budget en facturatie

Het verhaal van Planorama.

Het begon allemaal in 2003. Vanuit school startten we Impres, een creatief digitaal bureau. Het ging goed: vrijwel al onze klanten kwamen via mond-tot-mond reclame, de omzet groeide elk jaar en we maakten steeds betere producten.

In 2008 merkten we de machine iets minder soepel begon te lopen. Tijd “lekte weg”, deadlines werden niet gehaald en ons bekroop het gevoel dat we geen grip hadden op alle verschillende processen.

We begonnen na te denken over mogelijke oplossingen. CRM’s, gedeelde Excel-sheets, todo-apps: we hebben heel wat dingen geprobeerd, maar merkten dat geen van deze tools deed wat écht nodig was: inzichtelijk maken waar onze tijd bleef en hoe efficiënt we werkten. Na heel wat brainstorms, schets- en programmeerwerk zag Planorama het levenslicht.

Meer grip

Al snel merkten we dat we efficiënter werkten en meer grip kregen op onze processen. In de loop van de jaren bouwden we Planorama uit met nuttige features zoals digitale facturatie en zakelijke rapportages. In 2012 merkten we dat steeds meer klanten ons vroegen of ze “ook eens mochten kijken naar die tool”. Reacties waren vrijwel altijd enthousiast. Na de zoveelste persoon te horen zeggen “die tool wil ik ook!” vonden wij dat het maar eens tijd was hier écht iets mee te doen.

Vanaf 2013 hebben we Planorama opnieuw ontwikkeld en zijn we gestart met het bouwen van een applicatie die niet alleen op de desktop of laptop, maar ook op mobiele telefoons en tablets goed werkt.

Sinds 1 september 2014 is Planorama een feit. Wij geloven dat dit slechts nog het begin is. Het is onze missie om urenregistratie leuk te maken, ondernemers grip te geven op hun organisatie en er - uiteindelijk - voor te zorgen dat we samen beter werken.

Planorama heeft ons geholpen beter te worden in wat we doen. Ik ben ervan overtuigd dat Planorama ook andere bedrijven kan helpen.

handtekening spencer

Spencer Roozeboom, directeur van Planorama

Wie gebruikt Planorama nog meer?

Voor zowel freelancers, kleine bedrijven en grote organisaties biedt Planorama dè oplossing om grip te krijgen op de gezondheid van je bedrijf.

Probeer Planorama zonder verplichtingenProbeer Planorama 30 dagen gratis op proef