Planorama geeft organisaties grip op tijd, budget en facturatie

Veiligheid

Planorama en jouw data

Alle gegevens worden gelijktijdig op meerdere schijven opgeslagen en dagelijks gebackupt. Alle verbindingen verlopen via SSL zodat uitgewisselde gegevens door niemand anders kunnen worden bekeken.

Fysieke veiligheid

De servers van Planorama worden bij TransIP gehost. De datacentra zijn permanent bemand en voorzien van de laatste technologie om ervoor te zorgen dat ook de fysieke servers veilig zijn.

11 jaar ervaring

Planorama is ontwikkeld door Impres. Wij verdienen ons brood met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en maatwerkapplicaties. Veiligheid zit 'm niet alleen in technologie, maar ook in vertrouwen. In de afgelopen 11 jaar hebben we hard gewerkt om van honderden organisaties het vertrouwen te verdienen. We blijven elke dag hard werken om ervoor te zorgen dat dit vertrouwen terecht is.

Heb je vragen?

Heb je specifieke vragen? We helpen je graag. Stuur een mail naar support@planorama.nl zodat we je verder kunnen helpen.

Wie gebruikt Planorama nog meer?

Van freelancers, kleine bedrijven en grote organisaties biedt Planorama de oplossing om grip te krijgen op de gezondheid van je bedrijf. Lees hoe een creatief webbureau Planorama gebruikt om haar processen te optimaliseren.

Probeer Planorama zonder verplichtingenProbeer Planorama